våre mestere

Feliks har gjennom 30 års arbeidserfaring innen tømmerhus, opparbeidd seg et godt omdømme som snekker og spesialist innen trebehandling.Feliks utførar arbeidet etter norske krav og prinsipp. Tømmerhusene som Feliks bygger kan variere i størrelse, så vel som konstruksjon. Feliks kan ansas som bedre enn noen andre med bakgrunn i det særegne preget en kan se gjennom hele produksjonsprosessen og tømmerkonstruksjonene. Han skaper etter kundens ønske og bestiling, og i tilleg får du den såkalte '' håndskrivne signatur ''

våre partnere

La oss hjelpe deg å gjøre drømmen til virkelighet! Vi har solid kompetanse og mange års erfaring som gjør at vi sitter med bagasjen full av ideer. Dessuten tilbyr vi profesjonell rådgivning, inspirasjon og ideer. Våre produkter har lang holdbarhet og tåler å bli brukt dag etter dag, år etter år. Vi tilbyr: frittstående peiser, både for innendørs og utendørs, skorsteiner, trapper, fasadearbeid, sokkelpuss, stier, brulegninger, gjerder, søyler, stolper, lysthus, klinkermurverk, murverk av gammeldags og dekorative teglsteiner, liming av skifer og annen naturstein. Vi håper at produktene og tjenestene våre blir til glede og hjelp for deg og dine nærmeste.

http://modahlmekaniske.no

 Modahl Mekaniske er ett lite  verksted og  teknologibedrift, ekspert på lafteverktoy og tømrerverktøy, stein og bergkiler,  generelle mekaniske  detaljer, små og store detaljer. Bedriften er ung, men eier har vært aktiv i produksjon av ideer og produkter i over 30 år. Har samarbeidet og jobbet innen store og små kunder innen skipsindustri, generell industri, private og landbruks industri.

Back to Top