Det var en gang under krigen at det levde en stor og mektig mann som het Bjørn. De aller fleste innbyggerne i landet var fattige bønder, og det store flertallet måtte jobbe veldig hardt
for å livnære familien. Bjørn var en sterk og klok mann, med en sterk vilje og et stort hjerte, og det eneste verktøyet han hadde var en øks. Han tok opp øksen med begge hender og tømret oppet laftehus. Det var varmt inne i huset. Her kunne hele familien kose seg, beskyttet mot regn og vind. Bjørns hjerte var fylt med varme, akkurat slik han drømte om.
Bjørns styrke, erfaring og sterke vilje har forblitt uendret, og er i dag videreført av hans
arvinger. Etter mange lykkelige år med familietradisjonen og private oppdrag har vi startet vår egen bedrift «Bjørns lafting». Vi gleder oss til å kunne tilby kompetanse og bred erfaring som
står som garanti for kvalitet. Laftede tømmerhus, badstuer, møbler for utendørs- og innendørsbruk, lysthus er bygget med stor omhyggelighet og byr på kvalitet og holdbarhet. I tillegg tilbyr vi mange forskjellige snekkertjenester. «Bjørns lafting» bruker kun råmateriale av høyeste kvalitet. Vi kan hjelpe deg med alt fra rådgivning, tegninger til 3D-modeller.

Prinsipper

 Våre prinsipper og hovedmål er enkle. Ett av de bærende prinsippene er at vi skal heller bygge ett kvalitetshus enn fem hus av tvilsom kvalitet. Grunntanken er å bygge kvalitetshus, forankret i fagkunnskap, gjennomtenkelighet, og solid håndverk i hele byggeprosessen.
Det å bygge et laftehus er et krevende oppdrag som ikke ligner på en vanlig husbygging. Målet er ta imot de gavene naturen har til oss og få mest mulig ut av dem. Menneskene har jo behov for å oppholde seg i naturpregete omgivelser. I et laftehus kan man nyte et gunstig mikroklima som er perfekt for oss, økt trivsel, kose seg, slappe av, og virkelig fange den grenseløse følelsen av frihet.
«Bjørns lafting» ivaretar miljøet og sørger for minst mulig negativ påvirkning på det. Hvert år betaler vi „gjelden” tilbake og planter trær. Dersom vi tar vare på naturen så tar naturen vare på oss.

Back to Top