«Bjørns lafting» tilbyr innemøbler laget av massivt tre av høyeste kvalitet (eik, bjørk, ask, furu). Hos oss finner du et bredt spekter av farger og design som du kan velge fra. Det leveres et rikholdig utvalg av møbler som kjøper kan være med å skape selv eller velge fra vår katalog. Vi har mange års erfaring, og det er en stor glede å kunne hjelpe deg med det du måtte ønske. «Bjørns lafting» produserer robuste møbler laget av limtre i form av bjelker, som skiller seg like mye ut for sin skjønnhet som det gjør for sin holdbarhet.

Bade Møbler

Ingen rom er mer opplagt til å gi ro, indre glede og harmoni enn badet. «Bjørns Hus» tilbyr stilrene baderomsmøbler i et bredt spekter farger og design som skaper en atmosfære av kos og komfort.
Vi har alt fra garderobeskap, skap, kommoder til hyller og alt som hører baderommet til. «Bjørns lafting» har baderomsmøbler som skiller seg ut, enten de er klassiske eller moderne.

Kjøkkenmøbler

 

Et bredt utvalg av moderne møbler i meget solid kvalitet med bruk av ekte tre og kompromissløst håndverk laget på ordre til nettopp ditt kjøkken. Vi tilbringer mye tid på kjøkkenet, og ikke bare til å lage mat, men også andre aktiviteter. Det er altså en sammenheng eller kontinuitet mellom kjøkkenmøbler laget av tre og matlaging. Begge to er en integrert del av våre liv. Kjøkkenmøbler laget av tre er førstevalget for deg som setter pris på naturprodukter og økologisk fornuftige løsninger
Vennligst besøk kjøkkenkatalogen vår, bli inspirert og finn ditt drømmekjøkken. Om du trenger hjelp med å planlegge eller tegne ditt kjøkken, så bestill gjerne en uforpliktende time hos en av våre kjøkkenkonsulenter, så får du hjelp.

Kontormøbler

Vi i «Bjørns lafting» er stolte av å kunne forbedre det daglige arbeidsmiljøet med kvalitetsmessige og moderne kontormøbler. Få større arbeidsglede, hyggelig arbeidsatmosfære og høyere effektivitet med våre kontormøbler. Vi skaper funksjonelle, lekre og robuste løsninger, som lever opp til nåtidens krav om effektivitet og ren stil. «Bjørns lafting» tilbyr lekre og stilige kontormøbler til glede for både deg og dine medarbeidere.

Garderobeskap, skap

Hent inspirasjon til flotte garderobeskap fra vårt store utvalg i garderobeskap, skyvedører i faste eller individuelle mål, frittstående garderober med skyvedører, kommoder, hengeskap. «Bjørns lafting» tilbyr individuelle og standardløsninger.    

Back to Top