Utendørsmøbler, snekkerverk

«Bjørns Hus» tilbyr hage- og badstuemøbler laget i solid løvtre. Våre utendørs-, hagemøbler, utvendige pyntedetaljer for brønner, husker, vipper, utendørs lekehus og lekeplasser for barn, rekreasjonsutstyr/anlegg, osv. sørger for at du får mest mulig ut av godværet. For oss er det viktig å gi kunder det de vil ha. Derfor tilbyr vi design og produksjon av både kundetilpassede hagemøbler og standard hagemøbler. Dessuten utfører vi alt innen tømrer og snekkertjenester, tegner og produserer møbler, tregjerder, hagepynt av tre etter mål - akkurat som du vil ha det. Utendørsmøbler er til slutt påført et beskyttende lag med treolje eller beis. Beslag og festeelementer er laget kun av rustfritt stål. Derfor har møbler fra «Bjørns lafting» lang holdbarhet og tåler å bli brukt dag etter dag, år etter år.

Dører

Vi i «Bjørns Hus» er stolte av å kunne tilby tredører av høy kvalitet. Hver eneste enhet er produsert på grunnlag av de individuelle behov som størrelse, tresorter, form, farge har. Dørbjelker består av tre horisontale trelag (furu, lerk, eik, osv.) som er limt sammen. Derfor oppfyller våre dører de høyeste standardene. Dørene er laget av de beste økologiske materialene som oppfyller alle miljøkrav. «Bjørns lafting» håper at du og din familie blir fornøyd, og at produktene våre er til glede og hjelp for deg og dine nærmeste. Nyt høy lydisolasjon, holdbarhet, den behagelige treoverflaten, og en ferdiggjøring du kan se er utført med stolthet.

Innredning av badstuer

Vi tilbyr produksjon av badstuinnredninger etter nøyaktige mål samt montering av badstuovner og VVS installasjoner. «Bjørns Hus» har en erfaren stab av dyktige håndverkere. Vi tilbyr fagfolk med god kompetanse til badstuinnredning, montering av badstuovner, flislegging i dusjkabinett, innredning av hvilerom. For referanser fra tidligere arbeid, vennligst besøk vårt bildegalleri.

Stein- og metallarbeid

 «Bjørns Hus» tilbyr forskjellige steinarbeider: vi bygger små steinbasseng i hager som fungerer som hagepynt eller er egnet for svømming, hage- og utepeis av steiner som fungerer som et vakkert innslag til hagen eller badstuen. Gjenoppdag gleden av å pynte hagen med en steingjerde, eller dekorere grunnmur med stein rundt huset. Våre dyktig og erfarer murer utfører små og store oppdrag innen metall- og murarbeid. For referanser fra tidligere arbeid, vennligst besøk vårt bildegalleri «Stein- og metallarbeid» og se mange av jobbene vår mester har utført.

Back to Top